Tietoa yrityksestä
ERPWare oy

 

Olemme suomalainen ohjelmistoalan asiantuntijayritys ja erikoistuneet yritysjärjestelmien toimitus- ja käyttöönottohankkeisiin. Toimitamme yrityksen toiminnanohjausta ja suorituskyvyn mittausta tukevia järjestelmäratkaisuja yli 20 vuoden kokemuksella. Järjestelmäratkaisumme perustuvat pääosin lisenssimaksuttomiin avoimen lähdekoodin ohjelmistotuotteisiin. Avoimen lähdekoodin ohjelmistot tukevat nimensä mukaisesti avoimia standardeja ja teknologioita. Niiden käyttöönotto on siksi asiakkaalle kustannustehokasta ja joustavaa.

Tavoitteemme on ratkaisuillamme luoda todellista, mitattavaa lisäarvoa ja auttaa asiakkaitamme menestymään omassa liiketoiminnassaan entistä paremmin. Uskomme vahvasti, että lisähyötyjä on poikkeuksetta saavutettavissa jalostamalla asiakkaan operatiivisissa nykyjärjestelmissä olevaa liiketoimintatietoa ja jakamalla sitä tehokkaasti päätöksentekijöille raporttien ja analyysien muodossa. Näillä ratkaisuilla erotut kilpailijoista ja saat selvän etulyöntiaseman.

Asiakkuutemme perustuvat pitkäjänteiseen ja hyvään yhteistyöhön sekä ymmärrykseen asiakkaan liiketoiminnallisista ja teknisistä vaatimuksista. Näin luodaan toimiva kumppanuus ja varmistetaan tietojärjestelmien tarjoamien mahdollisuuksien täysimääräinen hyödyntäminen.

Olemme mukana Odoo Group Finland (OGF) -yhteisössä. Tarkempia tietoja OGF-yhteisöstä klikkaamalla OGF.

Perustettu: 2013
Toimipisteet: Helsinki, Turku & Parainen

Tiimimme

Company team

Sami Saksa

Puhelin: +358 400 684 503

Email: sami.saksa@erpware.fi

Company team

Jarmo Nurmela

Puhelin: +358 44 295 2051

Email: jarmo.nurmela@erpware.fi

Company team

Kaj Sjöholm

Puhelin: +358 44 250 6448

Email: kaj.sjoholm@erpware.fi